خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دین پژوه می گویند, احتمالا علت آن است که انجیر, یکی از میو ه های همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامین ها دارد, لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است. قصه از این‌جا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی, در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم ، درمغز انسان و حیوانات تولید می‌شود.این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰سالگی تعطیل می‌شود. ژاپنی ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تامین آن ، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه‌ای به این تیم تحقیقاتی می‌نویسد واعلام می‌کند که درکتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون درکنار هم قسم خورده است.                    

 نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار در قرآن آمده است.